Call Of Duty Black Ops 3 (PC)

TrustPilot

About the game

Call Of Duty Black Ops 3 (PC)

Call of Duty: Black Ops 3 features three exciting and unique game types. Campaign, multiplayer where there are so many different kinds of match modes you can play and zombies. The campaign is designed so you can be up to four players in combating the evil opponents and win the day, but you can also fight them alone. Multiplayer has become much more extensive, with adjustments added to rangs, adaptation and equipment, all of which work together to create a better and more breathtaking experience than before.

Zombie additionally gives a whole new, exciting and fast-paced experience with its own unique history. The game offers completely new environment, new weapons and a whole new movement system.

Hide
Call of Duty: Black Ops 3 features three exciting and unique game types. Campaign, multiplayer where there are so many different kinds of match modes you can play and zombies. The campaign is designed so you can be up to four players in combating the evil opponents and ...
See more

GAME VIDEOS

MORE VIDEOS

GAME IMAGES

MORE IMAGES

User Reviews

2 Rating

Posted by Edvinas Paulauskas, 7 September 2016

not a bad game, but i dont like game story.

Was this review helpful?11
Show comments 0
3 Rating

Posted by Nick Nissen, 29 December 2015

Det er hvad det er. Endnu et Call of Duty lavet af Activision & Treyarch denne gang. Personligt er jeg ikke den store fan af fremtids-first-person-shooters, men Black Ops 3 har alligevel noget over sig. Singleplayer fangede mig ikke rigtigt så den stoppede jeg hurtigt med at spille, men hvis vi skal være helt ærlige, så plejer man at købe Call of Duty for at spille multiplayeren. Fordelen med at bringe et COD-Spil i fremtiden, er den nye teknologi der følger med. I multiplayeren kan man vælge en specialist, der vha. af den nyere teknologi har adgang til højteknologiske våben og egenskaber. Alle spillere er udstyret med "thrusters/jetpacks", hvilket gør multiplayerbanerne til parkourpladser. Man kan flyve over sten, sprinte hen ad væggene og glide sig frem til flag der skal erobres. Multiplayeren er en anderledes oplevelse sammenlignet med de tidligere versioner, men det betyder ikke at det er godt! De har gjort et godt arbejde med at lave nye mechanics og normer, men det store problem er og vil altid være samfundet. Mange af spillerne vælger den samme slags specialist, fordi den specialist måske ikke er velbalanceret i forhold til de andre. Som et hver andet Call of Duty er lobbyerne fyldt med et par campers og trashtalkers, men dem er man jo bare nødt til at leve med. Selv er jeg ikke den store fan af Zombies, så jeg har holdt mig væk fra den sektion, men jeg har hørt godt om den. Grafikken igennem hele spillet er nydelig! At kigge på miljøet omkring én er en fryd for øjet, så længe ens computer altså kan trække det.

Ud fra hvad jeg har set og oplevet med spillet, vil jeg sige at spillet har sine øjeblikke. Jeg har helt sikkert flere timers underholdning jeg kan presse ud af spillet, men i længden kommer jeg vel nok til at lægge det ned inden for et par måneder. Her på Oneplay kan man købe det for en god pris og man får adgang til de tre hovedsektioner af spillet (Singleplayer, Multiplayer og Zombies). Spillet får stadig opdateringer og bliver stadig balanceret, men i længden føles det repetitivt. Ved andere COD-spil kunne jeg havde spildt en hel dag på at spille multiplayer, men ved dette kan jeg maks presse igennem 1½ time adgangen. Det er en fin oplevelse, men om et års tid kommer jeg nok ikke til at røre spillet nogensinde igen. For den pris der her på Oneplay, vil jeg sige at det er værd at prøve.

Was this review helpful?40
Show comments 0
5 Rating

Posted by Johannes Lundmark, 11 December 2015

No problems got the game almost instantly very good service this site good prices and easy to get the game.

Was this review helpful?00
Show comments 1
Browse more reviews